BagLabel @ Bakkersvak

BagLabel @ Bakkersvak

bedrukte_tas_bakkersvak

bedrukte_tas_bakkersvak_achterkant

bedrukte_tas_bakkersvak_buiten

U wordt verrast met inspirerende demonstraties die laten zien wat echt vakmanschap is en u vindt praktische oplossingen met betrekking tot uw ondernemerschap.

Met het BoulangerieTeam en Het Nederlandse Patisserie Team staan er twee kampioenen van wereldformaat op de beursvloer. Beide teams zullen u versteld doen staan. Ze presenteren zichzelf in de vorm van demonstraties en de mooiste showstukken worden tentoongesteld. Hiernaast heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en staat praktische kennisdeling voorop.

Brons voor Nederland op WK Patisserie

De vakwedstrijd voor teams werd gehouden op 8 en 9 juli in Las Vegas. Jan Willem Jansen, Daniel Jongsma en Ronald van Haarlem streden onder leiding van coach Adriaan van Haarlem met de allerbeste patissiers van de wereld om de titel.

In dertien uur moesten zij een dessert op bord, drie soorten bonbons, drie soorten gebakjes, een ijstaart, een taart, een chocolade- en suikerwerkshowstuk en een presentatiestuk maken.

 

B&O Bakkerij Techniek B.V. – Cerisette Oisterwijk BV – CSB-system International – De Bakkerij Architect – De Ridder & Den Hertog – Francois-products – Havelaar Verpakkingen – Jasca Food Technology bv – Koekjesbakkerij Veldt – Laan heilo – M&M Trading – Nederlands Patisserie Team – Peter Goemans Versbakkerij – Rittershaus Technisch Buro – Ter Haar Bakkerijmachines – Vipam bv – Zilco industrial

Ga naar de deelnemerslijst

 

BAKKERSVAK staat op zondag in het teken van de bekendmaking van de winnaars van de verkiezing “Leukste bakker van Nederland” De afgelopen maanden is er massaal door consumenten in heel het land gestemd, de uitslag wordt bekend gemaakt waarbij alle winnaars feestelijk in de schijnwerpers worden gezet.

“Een vakbeurs voor de ambachtelijke bakker geeft de beroepsgroep een meerwaarde, dat zij er toe doen! Wij zullen BAKKERSVAK in Rosmalen dan ook zeker gaan bezoeken.”
Marcel en José Groen – Banketbakkerij & Chocolaterie GROEN, Rotterdam

Cataloguspartner

Bakkers in Bedrijf is de officiële cataloguspartner voor BAKKERSVAK 2013 en realiseert de officiële beursspecial.

Let op: Gratis toegang voor professionals. Vakgerichte studenten zijn welkom na overleg en goedkeuring door de organisatie, neem hiervoor contact op via tel. 0162 – 408 999.

Geen reactie's

Geef een reactie